|
|

Kipróbálás


Repülj a víz felett 80 méterrel!


Szelek szárnyán, hullámok hátán

Víziejtõernyõzésre hazánkban csak egy helyen, a Tisza-tavon, az abádszalóki szabadvízi strandon van lehetõség. A tó a motoros vízisportok valóságos paradicsoma, ahol a látogató válogathat a számtalan szórakozási lehetõség között, mint a wakeboard, jetski, vízisí, vízibanán, vízibob, motorcsónakázás.

 

De hogyan is működik a víziejtőernyőzés (parasailing)?

A hajó a part mellől indul utasaival a fedélzetén. A menetszelet kihasználva belobbantjuk az ernyõt, a repülni vágyó utas beleül a speciális hevederbe.  A hajó fokozatosan gyorsul, az ernyõ emelkedik, ezáltal az utas „felszáll” a magasba a vontatókötél segítségével. Hamarosan a „felhõk között” találja magát, így madártávlatból gyönyörködhet a csodálatos Tisza-tavi tájban, az alatta zajló víziéletben. Utasunk  körberepüli az Abádszalóki-öblöt , és ha a szélviszonyok lehetővé teszik, a végén megtanítjuk „vízen járni”. Ezek után a fedélzetre érkezik a csörlõ segítségével.

Minden vendégünk boldog mosollyal távozik, még az is, aki elõzõleg nehezen kûzdötte le tériszonyát.

Nem kell hozzá úszástudás, semmilyen elõképzettség, nincs akadálya, hogy részesülj ebben a különleges élményben.

Gyere a Tisza-tóhoz, Abádszalókra és repülj velünk! Miután beléptél a strand területére, a főbejárattól fel kell menni egészen a töltés tetejére, majd a csúszdától balra kell elindulni. Onnan már szabad szemmel is jól láthatóak a kitelepülésünket jelző zászlók. Helyszínen is van lehetőség foglalásra és akár már aznap kipróbálhatod!                                              

Ajándékozz Ajándékkártyát és oszd meg másokkal az élmény lehetőségét:

A Viziejtőernyőzés ajándékkártyák (szóló és páros repülésre)  előre utalással, ajánlott levélben, postai úton küldjük ki az összeg beérkezése után.  

 
Áraink:

szóló:    18.000 Ft
páros:    28.000 Ft

 

Küldj egy e-mailt, vagy foglalj időpontot és helyszínt!

Légy Te is az elsők között, aki átéli ezt az egyedi és felejthetetlen élményt!

 

FlyBoard - Scream Adventure Team