|
|

Rólunk


Scream Advanture Team


A Scream Adventure Team, azaz a sikoly csapat, garantálja, hogy a nevében hordozott sikolyt előhozza Belőled, naponta akár többször is.

 

Csapatunk azoknak ad mozgalmas nyaralást, felejthetetlen élményt, akik szeretik a pörgősebb időtöltést. Célunk, hogy a résztvevők úgy térjenek haza, hogy élményekben gazdag beszámolót tarthassanak barátaiknak, életük egyik leg adrenalindúsabb eseményeiről. Hogy ezeket a beszámolókat képekkel és videóval is tudjátok füszerezni, hozhatjátok a telefont, fényképezöt go-pro-t magatokkal (vízálló tok elöny :-)  hogy könnyebb legyen elmesélni ("képzeld, repültem 80 méter magassan a víz felett egy ejtőernyővel" … hihető??)

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, egyeztessünk időpontot és már indulhat is a hihetetlen élmény, mely csak arra vár, hogy átéld életed legtovább tartó és legizgalmasabb élményét, amire később büszkén mondhatod: ÉÉÉN megcsináltam!!!!

 

Vár Téged: a Scream Adventure Team csapata!

Nem állandó jellegű kitelepülés, oldalunkon találod az időpontokat ! Abádszalókon, miután beléptél a strand területére, a főbejárattól fel kell menni egészen a töltés tetejére, majd a csúszdától balra kell elindulni. Onnan már szabad szemmel is jól láthatóak a kitelepülésünket jelző zászlók. 

Partnerünk: